Karcagi Kunlovarda - Lovas programok - Vendéglátás - Pihenés

Lovas programok, lovasoktatás, lovaskocsikázás, relaxációs lovaglás, csikós bemutató hangulatos családi környezetben

A Karcagi Kunlovarda Programajánlata

 

200309252003420kunlovarda2c20karcag20-20szabolcs20e9s20tf6rpelova1.jpg

Érkezés megbeszélés szerint a Karcagi Kunlovarda parkolójába, ahol csikósok fogadják a vendégeket népies viseletben, frissen sült pogácsával és pálinkával. Ezután bejárjuk a parasztudvart, az őshonos állatparkunkat, ahol tradicionális magyar állatfajtákkal és ritka, kuriózum állatokkal ismerkedhetnek az érdeklődők (baromfi,p8261584.jpg racka, kecske, mangalica, szürkemarha, bivaly, komondor). Ezután kezdetét veszi a Karcagi Kunlovarda csikósainak bemutatója, mely során különböző látványos és érdekes ügyességi feladatokat mutatnak be, részben önálló előadás keretében, részben a vendégek bevonásával. A lovas műsor ideje kb.: 40 perc, mely alatt kommentár és zene szól. A bátrabbak a műsor végén a lovasok vezetésével kipróbálhatják a csikósok lovait. A csikósbemutatót követően bemutatkozik az Alföld legnagyszerűbb Pusztaötös fogata is. A pihenésről árnyékos kerti pihenőhely, gyermekjátszótér, és horgászásra is alkalmas halastó gondoskodik.

 

 

 

Választható egyéb lehetőségek:

200309252000320kunlovarda2c20karcag1.jpg

Sétakocsizás: A tisztelt látogatók sétakocsikázáson vehetnek részt, mely során a vendégek megismerkedhetnek Karcag város örökségeivel, emlékszobraival, látnivalóival (Szélmalom, Szélmalmi Fogadóház, Kántor Sándor Fazekasház, Tájház, Daráló Múzeum).

 

 

 

szv_0058874.jpg

Lovaglás: Erre a célra kialakított lovaglópályáján alkalom nyílik megismerkedni a lovaglással (futószárral oktatói segítséggel), de gyakorlott lovasok is kitűnő körülmények között élvezhetik a lovas sportok örömeit.

 

 

birkafozo.jpg

Étkezés: Lehetőség van helyben főzésre, vagy kérésükre szívesen megvendégeljük Önöket igazi tájjellegű ételekkel, melyet a lovarda kerthelyiségében nyugodtan, kényelmesen elfogyaszthatnak.

 

 

 

A bemutatók és a látogatás alatt igény szerint büfé-szolgáltatást biztosítunk!

  

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 62
Heti: 196
Havi: 3 314
Össz.: 568 316

Látogatottság növelés
Oldal: Program ajánlatunk!
Karcagi Kunlovarda - Lovas programok - Vendéglátás - Pihenés - © 2008 - 2024 - kunlovarda.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »