Karcagi Kunlovarda - Lovas programok - Vendéglátás - Pihenés

Lovas programok, lovasoktatás, lovaskocsikázás, relaxációs lovaglás, csikós bemutató hangulatos családi környezetben

fejleces_logo_legujabb.pngTisztelt Látogatóink, Kedves Vendégeink!


Az Essen Gyermekétkeztetési Kft. köszönti Önöket honlapján, mely azzal a céllal jött létre, hogy megfelelő, széleskörű és folyamatosan aktuális tartalmat szolgáltasson a vállalkozásunk által kínált szolgáltatásokról, lehetőségekről.


Cégünk, az Essen Gyermekétkeztetési Kft. 1993. márciusában alakult, elsősorban közétkeztetési, azaz óvodai, általános és középiskolai étkeztetési feladatok ellátására.

Tevékenységünket előbb a városunkban, majd a környék- illetve a szomszédos kistérség igényeinek figyelembe vételével, gazdasági-, pénzügyi helyzetünk erősítése céljából fokozatosan és folyamatosan bővítettük, mind mennyiség, minőség és a tevékenységi formák tekintetében.

1994-1995. években kiterjesztettük tevékenységi körünket családi, önkormányzati rendezvények, alapítványi bálok teljes vendéglátásának biztosításával.

1998. évben nyitottunk az idegenforgalom irányába a Karcagi Kunlovardával, ahol a programok között bemutató jellegű pásztorudvar, lovasbemutatók, sétakocsikázás szerepel. Ekkortól bővítettük tevékenységünket karcagi óvodás, iskolás, családi-baráti csoportok, vidéki és külföldi csoportok, delegációk szervezett fogadásával, részükre program- és étkeztetés szervezésével.

2000-től vállalunk kitelepüléssel, teljes körű étel-ital szolgáltatással munkahelyi rendezvényeket.

2007-2008. években, nyitva a környező települések és a Tisza-tó felé vállaljuk bálok, fogadások, családi és egyéb rendezvények teljes vendéglátó szolgáltatását a helyszínen.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 78
Heti: 654
Havi: 1 422
Össz.: 576 826

Látogatottság növelés
Oldal: Essen Gyermekétkeztetési Kft.
Karcagi Kunlovarda - Lovas programok - Vendéglátás - Pihenés - © 2008 - 2024 - kunlovarda.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »